Skriv en tekst her

Lucca Golf SWING TRAINER™

Få et bedre boldtræf og en mere stabil putter

SWING TRAINER™ fra Lucca Golf. En golftræningsgadget der er udviklet til at hjælpe dig af med din slice. Faktisk er det et 2-i-1 træningsredskab der også kan forbedre din putning.

Well. Det kommer ikke af dig selv. Lige som dine 3 puts heller ikke ryger af scorekortet uden at træne.

Så alene at købe en SWING TRAINER™ hjælper lige så lidt som at have et abonnement til træningscentret uden at bruge det.

Jeg har valgt at tage SWING TRAINER™ hjem i mit sortiment for jeg tror rent faktisk på det hjælper. Altså hvis den bruges rigtigt. Jeg lider ikke (længere) så meget af en hyppig slice. Så den overvejende årsag til at jeg har taget den hjem er at det er en 2-i-1 træner.

Ikke nok med jeg kan træne min svingbane og rette den ind, så kan jeg vende den om og bruge den på min putting green. Den anden side er nemlig et klassiske putteredskab. Jeg vælger at støtte op om sådan en designet træningsgadget, hvor i mod Søren Kjeldsen vælger en hylde fra IKEA. Ser du videoen, ja, så kan du også se at SWING TRAINER™ trods alt er lidt mere tilgivende end Kjeldsen billige altenativ fra IKEA.

Sandsynligheden for at slå hænderne eller ødelægge dit golfudstyr er også væsentlig mindre med dette specialudviklede træningsværktøj end Kjeldsens bud.

Sådan bruges den.

Har du mulighed for det, er det en god idé at sætte tees i de 4 hjørnehuller. Det gør, at den står bedre fast. Den kan sagtens bruges på en udslagsmåtte, da der er spikes under bunden.

Er du højrehåndet golfspiller placeres bolden ved den 3. lamel. Det giver næsten sig selv, da den er markeret med gylden farve. Er du venstrehåndet spiller, ja, så placerer du golfbolden ved markeringen i den modsatte markering og side.

Stil dig nu op som du plejer. Det er vigtigt, at du står så tæt på lamellerne som muligt. Det sikrer den mest optimale effekt af din golftræning. Golfkøllens tå skal være ca. 1,5-2 cm fra lamellerne. Bolden skal så placeres så du, med det optimale slag, rammer den i midten af køllehovedet. Altså lige i sweetspot.

Står du på driving range eller træner svinget hjemme, så er det ikke til at vide, om du svinger så optimalt som muligt. Det er her SWING TRAINER™ hjælper dig, og derfor den er udviklet. Der er nemlig kontant afregning, specielt hvis du har en tendens til at komme "ude fra og ind", som typisk vil være årsagen til et slicet golfslag. Lamellerne vil afsløre dig fordi du ganske enkelt rammer dem. Som Søren Kjeldsens hylde, så vil du her automatisk begynde at rette dit sving ind, fordi du i undervistheden ikke vil ramme lamellerne i nedsvinget.

Netop af den årsag behøver du ikke nødvendigvis træne med bolden for at blive bedre. Står du og træner dit sving blot med SWING TRAINER™, så vil dit golfsving stadig blive bedre og mere stabilt. Det gør, at du sagtens kan lave hjemmetræning uden brug af golfbold.

Ja, ja, det er klart sjovest med bold, og hvem vil ikke også hellere spille en 18-hullers golfrunde end at stå i timer på driving range. Træning er bare nødvendig, hvis du vil blive bedre og en mere stabil golfspiller. Det gælder uanset hvilket niveau du er på.

Puttetræning
Det er efter hånden en kliché, at du bruger 50% af dine slag omkring green, men det er et fact. For flere gælder det endda at af dem er hele 40% med putteren. Derfor er det fantastisk, at der er et indbygget puttetræningsredskab i din SWING TRAINER™.

Lucca Golf SWING TRAINER™ træningsredskab

Lucca Golf SWING TRAINER™

Lucca Golf SWING TRAINER™

1 stk. træningsredskab.

Pris 695,-