Betingelser

LEVERINGSTID
Hos BirdieBirdie gør vi meget ud af at give dig en god og ikke mindst hurtig service. Ind til videre er en del af vores workflow manuelt, vi bestræber os dog stadig for at få sendt varerne afsted så de er i din ønskede GLS pakkeshop inden for 2-3 hverdage. Pt. leverer vi kun varer i Danmark og altså ikke til udlandet med mindre andet specifik bliver aftalt.

RETURRET
Fortryder du købet af de varer, du har modtaget, så yder vi naturligvis 14 dages fuld returret fra den dag du modtager de bestilte varer. Du får 100% af beløbet tilbage, hvis varerne er returneret ubrugte i original ubrudt emballage, altså i samme stand, som du har modtaget dem. Du skal selv sørge for at betale returfragten.

Har du taget din vare i brug, og evt. også smidt emballagen ud, så har vi svært ved at sælge den igen, og vi vil fra sag til sag vurdere, hvor stor en procentdel af det oprindelige beløb, der kan returneres. Typisk vil det være mellem 40-50%.

Efter varerne er modtaget på vores returadresse (se nedenstående info), godkender vi returneringen, og vi vil hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto via det kort der er betalt med. Der går typisk 2-3 hverdage.

Er dit køb som gave, så skal du endelig bare notere det, så bliver returretten naturligvis forlænget ud fra den ønskede dato. Vi er meget fleksible, og vil gøre alt hvad vi kan for at gøre din oplevelse ved at handle hos os god. Så køb trygt dine gaver hos os.

RETURADRESSE
Du bedes sende dine varer retur til BirdieBirdie, Silkegade 11, 3. sal, 1113 København K.

BETALING
Alle priser er angivet i danske kroner og er inkl. 25% moms. Pt. kan du betale ved kontooverførsel til vores konto i Alm. Brand Bank (reg. 7953 konto 0000034754).

FRAGT
Fragten koster 39,- og vil være til en GLS pakkeshop, som specifik bliver valgt af dig, eller ud fra den ønskede leveringsadresse. Andre leveringsmuligheder kan aftales mod et evt. tillæg. 

Køber du mere end to pakke Tee Claws vil fragten være inkluderet i prisen.

Fragten er også inkluderet for prisen på putters.

COPYRIGHT
Alle billeder og tekster her på hjemmesiden er beskyttet i henhold til ophavsretsloven, og må ikke anvendes i strid her om. Da vi bruger mange timer på vores indhold, vil en overtrædelse her af blive taget seriøst, og kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse.

GENERELT
Vi tager forbehold for stave-/tastefejl her på siden. Vi tager også forbehold for udsolgte varer.

Kontakt endelig Thomas for spørgsmål eller andet relevant, vi er altid åbne for dialog.